تفاوت میان نسخه‌های «بحث ویکی‌خبر:سیاست رباتیک»

←‏Server switch: بخش جدید
برچسب: ارسال پیام انبوه
(←‏Server switch: بخش جدید)
برچسب: ارسال پیام انبوه
-- <span dir=ltr>[[m:User:Trizek (WMF)|User:Trizek (WMF)]] ([[m:User talk:Trizek (WMF)|talk]])</span> ‏۲۶ اکتبر ۲۰۲۰، ساعت ۱۲:۵۵ (+0330)
<!-- پیام توسط کاربر:Trizek (WMF)@metawiki با استفاده از فهرست در https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=User:Trizek_(WMF)/sandbox/temp_MassMessage_list&oldid=20578077 ارسال شده‌است -->
 
== Server switch ==
 
<div class="plainlinks mw-content-rtl" lang="fa" dir="rtl"><div class="plainlinks">
 
[[:m:Special:MyLanguage/Tech/Server switch 2020|این خبرنامه را در زبان دیگری بخوانید]] • [https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Special:Translate&group=page-Tech%2FServer+switch+2020&language=&action=page&filter= {{int:please-translate}}]
 
<span class="mw-translate-fuzzy">بنیاد ویکی مدیا در نظر دارد تا مرکز ثانوی داده خود را به آزمایش بگذارد.</span> این امر سبب می‌شود که ویکی‌پدیا و دیگر ویکی‌های ویکی‌مدیا حتی پس از حوادث نیز برخط بمانند. برای این که مطمئن شویم همه چیز به درستی کار می کند،بخش تکنولوژی ویکی پدیا نیاز دارد تا یک تست برنامه ریزی شده را به انجام برساند.
این تست نشان می دهد که می توان به صورتی قابل اعتماد از یک دیتا سنتر به دیگری جابه جا شد.
این امر نیاز دارد تا تعدادی از تیم ها برای تست آماده و برای رفع خطاهای غیر منتظره در دسترس باشند. <!--
 
عملیات سوئیچ یا همان بازگشت ترافیک کاربران به مرکز داده اصلی در روز '''سه شنبه ۲۷ اکتبر ۲۰۲۰''' انجام می گیرد. -->
 
متاسفانه به دلیل برخی از محدودیت ها در [[mw:Manual:What is MediaWiki?|ویکی‌مدیا]]، تمام ویرایش‌ها همزمان با فرآیند عملیات سوئیج متوقف خواهند شد. پیشاپیش به‌خاطر این مشکلات عذرخواهی می‌کنیم و برآنیم تا در آینده چنین اتفاقاتی را به حداقل برسانیم.
 
'''شما می‌توانید مقالات ویکی‌ها را بخوانید،‌ ولی قابلیت ویرایش برای مدت کوتاهی غیرفعال خواهد شد.'''
 
*<span class="mw-translate-fuzzy">شما در سه شنبه ۲۷ اکتبر تا یک ساعت شما قادر به ویرایش نخواهید بود.</span> <span class="mw-translate-fuzzy">آزمون در [https://zonestamp.toolforge.org/1624975200 14:00 ساعت هماهنگ جهانی] (14:00 WET, 15:00 CET, 10:00 EDT, 19:30 IST, 07:00 PDT, 23:00 JST, and در نیوزلند 03:00 NZDT چهارشنبه ۲۸ اکتبر).</span>
*اگر در زمان‌های نام برده تلاش کنید مقاله‌ای را ویرایش یا ذخیره کنید، پیام خطایی را مشاهده خواهید کرد. ما امیدواریم که ویرایشی در زمان های نام برده از بین نرود ولی نمی توانیم این امر را تضمین کنیم. اگر پیام خطا را مشاهده کردید، لطفا تا بازگشت همه چیز به حالت عادی شکیبا باشید. بعد از آن شما باید بتوانید که تغییرات را ذخیره کنید. ولی توصیخ می‌کنیم که برای آسودگی خاطر یک کپی از تغییراتتان تهیه کنید.
 
''اثرات دیگر'':
 
*کارهای پس زمینه کندتر خواهند بود و بعضی از انها شاید رها شوند. ممکن است لینک های قرمز به سرعت عادی خود اپدیت نشوند. اگر مقاله ای که در جایی دیگر لینک شده را بوجود آورید، لینک آن مدت زمانی طولانی‌تر قرمز خواهند بود. برخی از اسکریپت های سنگین متوقف خواهند شد.
*<span class="mw-translate-fuzzy">در طول هفته‌‌ای که در ۲۶ اکتبر ۲۰۲۰ آغاز می‌شود کدها به روز نخواهند شد..</span> انتشار کدهای غیرضروری صورت نخواهد گرفت.
 
این پروژه ممکن است در صورت لزوم به تعویق بیفتد. <span class="mw-translate-fuzzy">شما می توانید [[wikitech:Switch_Datacenter#Schedule_for_2021_switch|برنامه را در wikitech.wikimedia.org]] مطالعه کنید.</span> هر تغییری از پیش در برنامه اعلان خواهد شد. در روزهای آتی اعلانات دیگری در این مورد منتشر خواهد شد. 30 دقیقه قبل از اجرای تست، یک بنر اطلاع‌رسانی در همه ویکی‌ها نمایش داده خواهد شد. '''لطفا این اطلاعات را با دیگران در اشتراک بگذارید.'''</div></div> [[user:SGrabarczuk (WMF)|SGrabarczuk (WMF)]] ‏۲۷ ژوئن ۲۰۲۱، ساعت ۰۵:۵۳ (+0430)
<!-- پیام توسط کاربر:SGrabarczuk (WMF)@metawiki با استفاده از فهرست در https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Distribution_list/Bots&oldid=20746915 ارسال شده‌است -->